top of page
Rikke.jpg

Rikke Ravn Heunecke

 

Som psykologer møder vi folk der, hvor de føler sig allermest sårbare og udsatte, og ganske ofte har folk gået alt for længe, inden de søger hjælp. Det kan være besværligt at få hjælp i første omgang, og derfor bliver alt for tit sat ind alt, alt for sent.

 

Samtidig er der grupper, for hvem det kan være ekstra besværligt at søge hjælp, fra dem hvor støtteordninger ikke er mulige, til de der har sværest ved at bede om hjælp eller de som tabes af systemet.

 

Det er netop de mennesker, jeg personligt brænder for at nå ud til!

 

Hej, jeg hedder Rikke Ravn, og er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, med speciale i ADHD. Jeg har primært beskæftiget sig med individuel terapi, med en bred vifte af problematikker, fra stress til depression, fra angst til personlighedsforstyrrelser.

 

Inden jeg fik muligheden for at slutte mig til ProSpons arbejdede jeg blandt andet på Institut for Relationspsykologi, hvor jeg modtog klienter henvist fra sygesikringen. Før da og sideløbende har jeg undervist i psykologi og afholdt kurser, samt lavet supervision på personalegrupper der arbejder med udsatte unge. 

 

Jeg arbejder eklektisk, hvor jeg blander metoder både fra kognitiv adfærdsterapi med mere relations-, narrative og dynamiske metoder. Derudover arbejder jeg med mindfulness og hypnose.

 

bottom of page