top of page

Brug for en samtale?

- Spring køen over!

Hurtig og effektiv indsats!

At få bevilget et samtaleforløb via det normale system kan være lidt af en jungle, med mange regler, ekstra møder og lang ventetid. Med et abonnement fra ProSpons bliver der direkte adgang til psykologhjælp. På den måde undgår man, at problemer forværres mens man sidder i kø.

 

ProSpons udbyder flere forskellige former for samtaleforløb, både til medarbejderen med arbejdsrelaterede- eller personlige problemer, medarbejder udvikling men også til de særligt sårbare klienter I måtte stå med. 

 

Der kan være mange grunde til at ønske at tale med en psykolog. Ofte handler det om at man befinder sig i en situation, som er vanskelig at tackle på en konstruktiv måde. En professionel samtalepartner kan her gøre en stor forskel. En psykolog er trænet til at forstå og hjælpe mennesker netop der hvor de er i deres liv og med de udfordringer, den enkelte har.

 

Hvem kan få samtaler?

I udgangspunktet udbyder vi individuelle samtaler til alle, både ansatte og klienter. Vores primære mission er at hjælpe netop dér, hvor hjælpen via normale veje tager for lang tid at få igennem. 

 

Hvad er formålet med et samtaleforløb?
Formålet med et psykologisk samtaleforløb er at hjælpe personen til at håndtere sin situation på en måde, der giver større overskud og glæde i hverdagen og arbejde hen mod en tilværelse med bedre livskvalitet såvel fagligt som privat

 
Vi går efter:
  • At være løsningsorienterede.
  • At fokusere på her-og-nu forhold.
  • At skabe en tryg og god arbejdsalliance, hvor du føler dig mødt
  • At få dig der hen, hvor din hverdag kan fungere godt igen. 
 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 

 

bottom of page