top of page

ProSpons søger autoriserede psykologer til at indgå i et landsdækkende netværk 

Prospons har specialiseret sig i at tilbyde samtaler, supervision og undervisning til Kriminalforsorgens medarbejdere. Vi har nu brug for at kunne tilbyde ovenstående ydelser på landsdækkende plan og søger derfor samarbejdspartnere.

Vi søger ca 25 autoriserede psykologer med interesse for at blive en del af et netværk – geografisk placeret i hele Danmark - og som kunne tænke sig at være med til at fremme trivsel og sundhed for Kriminalforsorgens medarbejdere.  

 

Du skal primært varetage individuelle samtaler, supervision og undervisning, men der kan også forekomme akut krisehjælp, debriefing, defusing og ledersparring.

 

Der er ikke tale om fastansættelser, men der laves en samarbejdskontrakt med honorarafregning ud fra omfanget af opgaver.  Der er mulighed for undervisning og faglig sparring i forhold til organisationskultur og arbejdsopgaver.

 

Du skal:

  1. Være autorisereret psykolog.

  2. Være interesseret i arbejdspladsbaserede indsatser og holde en høj faglighed.

  3. Have mulighed for personlig konsultation inden for maksimalt 5 hverdage efter henvendelse – dog ikke i på forhånd aftalt ferie (visiteringen og telefonisk kontakt varetager ProSpons).

 

Lyder det interessant for dig, så send en kort mail med lidt om dig selv og din motivation for dette samarbejde senest den 8. august.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kai Andersen på adm@prospons.dk eller på telefon 7255 5771/ mobil 6171 3858 (NB: kun kontakt på mail i uge 31).

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

bottom of page